Over Lillian

/Over Lillian
Over Lillian 2019-07-13T13:09:40+00:00

mijn CV

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiast persoon, neem graag het initiatief, kan goed organiseren en hou van knopen doorhakken. Ik ga ook niet snel bij de pakken neerzitten, ben een doorzetter, want problemen zijn er om opgelost te worden. Maar ik kan ook afstand nemen, beoordelen of iets realistisch en haalbaar is voordat ik eraan begin.

Ik hou van creëren, op beeldend niveau, maar ook op andere gebieden. Ik ben een echte doener, dus mijn leven bestaat tot nu toe, grotendeels uit het opdoen van ervaringen. Als ik iets wil en ik zie enige kans van slagen, dan ga ik het meestal wel proberen.

Na mijn eerste opleiding (Middelbaar Economisch Administratief Onderwijs) heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in de zakelijke sector en divers werk gedaan, zoals administratief, secretarieel, commercieel, logistiek en inkoop. Na ca. 13 jaar besloot ik mijn pijlen te gaan richten op mijn creatieve/beeldende kwaliteiten, omdat kunstenaar zijn wel iets was waar ik van droomde. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld bij de Academie voor Beeldende kunsten in Rotterdam.

Hier werd ik aangenomen, maar al vrij snel werd me duidelijk dat ik met deze opleiding geen baan kon vinden waarmee ik de hypotheek kon betalen en het geen vetpot zou worden als zelfstandig kunstenaar. Ik nam na drie en een half jaar deeltijdstudie, het besluit om ermee te stoppen en een andere opleiding te gaan doen, want dat ik iets anders wilde gaan doen dan kantoor, stond nog steeds vast. Ook stond vast dat het iets creatiefs moest zijn.

Inmiddels was er iets op mijn pad gekomen waardoor ik met activiteitenbegeleiding in de zorg in aanraking kwam, en zo ben ik de tweejarige MBO deeltijdopleiding gaan volgen. Nog voordat ik met de opleiding klaar was, had ik al een baan als activiteitenbegeleidster in de psychiatrie. Na een aantal jaar ben ik van doelgroep veranderd en werk nu met verstandelijk beperkte mensen op een kunstschildersatelier, waar ik nu alweer zo’n 10 jaar werk. Puzzelstukjes die in elkaar vallen…., maar de puzzel is nog niet af.

Dit werd me duidelijk toen ik weer de behoefte ging voelen om mezelf verder te ontwikkelen. Wederom in iets waar mijn passie ligt natuurlijk en dat is nu voeding. De eerste concrete stap die ik in deze richting heb gezet, is het gaan volgen van de (deeltijd) HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek.

Ik hou van lekker eten, en vind het een uitdaging om het zo gezond mogelijk te doen. De doelgroep waar ik mee werk vindt lekker eten ook belangrijk, helaas zie je dat maar al te duidelijk terugkomen in het gewicht van sommigen.

Misschien zijn de puzzelstukjes waarnaar ik op zoek ben op het gebied van voeding, te vinden in de zorgsector waar ik nu werk of misschien binnen een hele andere setting, bijvoorbeeld weer bij een bedrijf met winstoogmerk. Misschien is het één en ander wel te combineren met kunst, waar ik nog steeds met hart en ziel mee bezig ben. Ik laat dit voorlopig nog open………..en puzzel rustig verder.

De volgende stelling vind ik interessant en boeit me enorm :

Je eet wat je bent en je bent wat je eet.

  • The #1 Selling Theme On Themeforest Is The Right Choice For You
  • We Have The Most Dedicated Support Team Around, Trust In Us
  • Constant Updates Added With New Features Give You Major Value
  • Power Elite Author Gives You Peace of Mind, You Can Trust In Us
  • Buy Avada Today And Join The Growing Community of Avada Users

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.