Tijdens de opleiding Voeding en Diëtetiek hebben we veel gezamenlijke opdrachten gedaan, deze gingen over o.a. marketing, voorlichting, onderzoek, kwaliteitscontrole. Hiervoor moesten vaak filmpjes gemaakt worden, wat ik meestal op me nam, omdat ik hier volop mijn creativiteit kon gebruiken. Hieronder volgen er een aantal.

Voor een project over marketing, een nieuw product of een nieuwe lijn voor MAGGI verzinnen. Wij gingen het bouillonblokje van MAGGI biologisch maken, omdat biologisch de trend is en MAGGI wat ons betreft niet achter kon blijven. Het filmpje over het nieuwe product heb ik gemaakt, uiteraard met tips en feedback van de anderen…..en de muziek is gemaakt door mijn man Hans van Veen (artiestennaam JOWAN).

Voor het vak microbiologie moesten we een HACCP check doen bij een restaurant of een kantine. We hebben gekozen voor een instellingsrestaurant van stichting Zuidwester in Spijkenisse (waar ik momenteel werk). Met heel veel plezier hebben we deze check gedaan en op een paar kleine dingetjes na, was alles in orde…..zoals in het filmpje te zien is.