Tijdens deze minor, welke ik heb gekozen om te verbreden, heb ik vele projecten gedaan en heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen over de weg die ik wil bewandelen, namelijk voorlichting geven met een creatieve omlijsting. Ik ben er namelijk van overtuigd, hoe creatiever de manier van voorlichting geven, hoe beter de inhoud blijft hangen….

Hier volgen een aantal projecten die ik voor de minor moest doen, nog niets met voeding te maken, maar ik hoop dat u plezier beleeft aan het bekijken ervan….

Het meest trots ben ik op de documentaire welke ik heb gemaakt voor de minor. Het moest een pilot zijn, een vernieuwende activiteit welke nog nooit/weinig binnen mijn werkveld was gedaan. Ik werk op een schildersatelier Atelier De Kwast en ik wilde graag deze kunstenaar in zijn kracht zetten, door een persoonlijke documentaire over hem te maken, waarin zijn talent en zijn persoon aan bod kwamen. Ik had hem verzocht, om voor de documentaire, iets heel anders te doen dan hij normaal doet, nl. een heel groot doek beschilderen (hij werkte altijd op A4 formaat). Dit heeft heel goed uitgepakt, voor zowel hem als voor de docu. Wij (Casper en ik) zijn beiden heel erg trots op het resultaat.

Als eindstuk heb ik met mijn clienten een toneelstuk gedaan, waar alle kunstvormen in terugkwamen (muziek, drama en beeldend vormen).

Mijn favoriete kunstvorm tijdens deze minor was heel duidelijk de film. Maar ook ben ik buiten mijn comfortzone getreden d.m.v. het maken en creeeren van installaties en 3d objecten. Hieronder enkele resultaten.

Hieronder een foto van mijn installatie “GEDACHTEN“.